email e-mail email

Нашите Хеликоптери

Хеликоптери

Най-страхотният ден от Вашия живот започва тук!!!

За нашите хеликоптери:

Енстром 480Б (Enstrom 480B) е многоцелеви , едномоторен вертолет, който е сертифициран за полети денем и нощем при визуални метеорологични условия и статистически е най-безопасният едномоторен вертолет в своя клас с налетяни общо над 4 000 000 летателни часа в света без инцидент!

Хеликоптери

Произведен в САЩ по изискване и разработване на американската армия, той покрива едни от най – важните изисквания за летене. Енстром 480Б е известен с репутацията на изключително стабилен, безопасен и комфортен за извършване на полети. Всеки един от нашите хеликоптери може да побере на борда си четири души + пилот (максимално тегло натоварен 1361кг). Енстром 480Б не е просто обикновен хеликоптер , напълно новата технология разработена между американската летателна компания ,,ENSTROM’’ и ROLLS ROYCE го правят уникален. За пръв път в световен мащаб се използва технология, която позволява да се сложи двигател от Rolls Royce на подобен летателен апарат. Технологията на двигателя позволява сигурност при полети с максимална скорост на летене 230км/ч и максимална скорост на изкачване 488м/мин

За да полетите е достатъчно да се свържете с нас на посочените по-долу контакти:

Записванията за мотивационни полети е желателно да се правят поне 48 часа преди извършването на полета. На всеки желаещ да се възползва от услугата предлагаме предплатени ваучери със срок на ползване до 6 месеца. Ваучерът може да се ползва лично за вас, както и да зарадвате вашите близки с подарък за незабравимо преживяване.

Забележка!! Резервациите за мотивационен полет се правят, минимум един ден преди планираните турове.